Big Results Require Big Ambitions  Offerte aanvragen

Van Gils belettering | B1G.be
Orgidee belettering | B1G.be
Viana & Fernandes belettering | B1G.be

Auto’s

Met belettering op uw personenauto wordt u gezien. Uw auto verandert in een mobiel visitekaartje dat uw merk of bedrijf onder de aandacht brengt bij uw doelgroep. B1G heeft voor elke boodschap een oplossing. Een subtiel logo of een volledige carwrap. We verzorgen het ontwerp, de productie en de daadwerkelijke belettering van uw auto voor u.

Bestelwagens

Heeft u één of meer bestelwagen(s)? Belettering geeft uw bedrijf extra aandacht. Een logo, volledige carwrap of grote belettering veranderen de bestelbussen in rijdende reclameobjecten. Uw bussen komen overal en worden daarom gezien door verkeersdeelnemers. Daar zitten genoeg potentiële klanten tussen! B1G verzorgt de belettering van uw bestelbus. We ontwerpen en produceren de stickers en brengen ze daarna op professionele wijze aan op uw voertuigen.

Vrachtwagens

Uw vrachtwagen levert meer geld op met belettering. Vrachtwagens met reclame erop worden namelijk gezien. In tegenstelling tot de standaard witte vrachtwagens die niemand meer opvalt. Vergis u niet, uw doelgroep zit vaker op de weg dan u denkt. B1G verzorgt belettering van vrachtwagens. We ontwerpen en produceren de folies, waarna we ze professioneel aanbrengen. vrachtwagens.

Citydesign exterieur | B1G.be
Gryspeerdt exterieur | B1G.be
Claessens exterieur | B1G.be

Gevelreclame

Welke belettering geschikt is, hangt af van de plaats en de stijl die u in gedachten heeft. Onze medewerkers adviseren u er graag over, want dankzij onze ervaring hebben we altijd een goede oplossing voor u. We verzorgen het ontwerp, de productie en bevestiging van uw belettering.

Doek in frame

Wilt u een spandoek aan de gevel hangen? Of een spandoek in een frame voor op de beurs? Met onze spandoekframes is letterlijk alles mogelijk. U kunt elke afmeting en vorm bepalen. Het fullcolour spandoek hangt met elastieken in een stevig buizenframe en is wind- en weerbestendig. 

Reclamepanelen & Werfborden

Reclamepanelen hebben 2 doelen: opvallen en uw boodschap overbrengen. Een effectief Reclamepaneel ziet er goed uit en ondersteunt uw boodschap. B1G heeft alles in huis om uw reclamepaneel te ontwerpen en produceren. Voor elke toepassing hebben we een geschikt reclamepaneel.

Ecohuis Interieur | B1G.be
3bouw interieur | B1G.be
Ecohuis Interieur | B1G.be

Wallprints

Met wallprints zijn de wanden in uw bedrijfspand direct helemaal af. Elke ruimte een andere uitstraling? De wanden gebruiken om uw producten te promoten? Met een wallprint wordt elke wand precies zoals u in gedachten heeft. Afbeeldingen op fotokwaliteit, maar dan levensgroot.

Textielframes

Textielframes zijn een unieke combinatie tussen textiel en een aluminium profielraam en combineert tevens een elegante uitstraling met de mogelijkheid om de visuals snel te verwisselen.

Promotie- of beursmateriaal

U organiseert een event, een opendeurdag, opening of u staat op een beurs. B1G kan u hiermee verder helpen. Denk aan Roll-ups, Beachflags, Canvas, XL-prints, contour gesneden vormen, …

Like What You See? We’re Just Getting Started Portfolio